Društvo Iniciativa Slovenija
Slovenska 15
9000 Murska Sobota
T: 00386/2/537-1-300
E: eco.ms@siol.net

Aktualno

17.11.2008
Objavili smo novo spletno stran našega društva. Vabimo vas, da si jo podrobno ogledate in jo obiskujete tudi v prihodnje, saj jo bomo vestno ...

 

Društvo Iniciativa Slovenija je prostovoljno, samostojno in nepridobitno združenje pristašev razvoja Pomurja in Slovenije, in to na temeljih protestantske etike na področju gospodarstva, kmetijstva, izobraževanja, obrtništva v vseh pojavnih oblikah, ki združuje, vključuje in povezuje članstvo na amaterski podlagi.
 

Društvo se zavzema za aktivno sodelovanje gospodarstva, kmetijstva in obrtništva z Evangeličansko cerkvijo, in sicer na področju etike, razvoja ter odnosa do narave in sočloveka.

Društvo Iniciativa Slovenija je bilo ustanovljeno v drugi polovici leta 2004 (1.7.2004), pred tem je delovalo že nekaj let, vendar  v neorganizirani obliki. 

Glavna področja delovanja društva so:
 - izobraževalni seminarji,
 - tritedenska praksa v Nemčiji,
 - strokovni izobraževalni izleti,
 - strokovna svetovanja na podlagi izkušenj,
 - povezovanja s partnerji iz tujine,
 - ...





Prijava na poštni seznam.
Ime in priimek:

E-pošta:
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se